Eenvoudig compliance management
Audits in de helft van de tijd!
Live demo KnowBe4 Compliance Manager
Audits voor de helft van de kosten!

 

Compliance Manager – Bekijk hoe u audits in de helft van de tijd kan uitvoeren tegen de helft van de kosten.

U moet voldoen aan vele wet- en regelgevingen denk aan AVG, ISO, PCI-DSS, Sarbanes OXley, HIPAA, SOC2, NIST, OWASP, …etc.

Meer en meer voorschriften maken dat u niet voldoende tijd heeft om aan de eisen van de wet of zelfs uw klanten te voldoen

Daarnaast stelt u eisen aan uw leveranciers en wil ook hun naleving monitoren en beoordelen. Kortom een groot probleem voor uw audit organisatie, uw controllers en compliance afdeling voor Governance – Risk – Compliance management?

KnowBe4 Compliance Manager GRC is een op SaaS gebaseerd platform van onze Partner KnowBe4  met modules Compliance, Risk, Policy en Vendor Risk Management. KCM is ontwikkeld om u de maximale hoeveelheid tijd te besparen om GRC gedaan te krijgen.

  Hierbij meld ik me aan voor een KnowBe4 compliance manager demo.

  Aanhef: Dhr.Mevr.
  Uw naam*

  Uw bedrijfsnaam*

  Uw rol*

  Uw email*

  Uw telefoon*

  Waar kent u ons van?


  Graag ontvang ik jullie nieuwsbrief


  KCM geeft ondernemingen in 1 oogopslag inzicht in haar eigen compliance maar ook in de compliance van haar relaties / leveranciers / resellers / dealers. Laat de repetitieve taken uit hand nemen.

  Dezelfde eisen kunnen gesteld worden in meerdere wet-en-regelgevingen en tezamen met de maatregelen hoeven deze maar 1 keer te worden gecontroleerd en opgevolgd. U bent dus klaar in de helft van de tijd als wanneer u dit handmatig moet bijhouden.

  Kenmerken

  • De compliance module; Waarbij de eisen van jullie organisatie worden samengesteld met behulp van voor ingevulde templates, van diverse wet-en-regelgeving, en eigen beleid. Het toekennen en volgen van de auditors en hun voortgang in werkzaamheden. Het kunnen tracken van de maatregelen welke genomen dienen te worden
  • De risico module; Geeft inzicht in de risico status van de onderneming en waar prioriteiten zouden moeten liggen. Maakt gesprekken met het management over risico’s makkelijk door middel van een helder dashboard.
  • De vendor module; Hiermee kunnen jullie relaties, zoals leveranciers en dealers, volgen of zij voldoen aan jullie eisen. Het bevat track en tracing van die (periodieke) taken, zowel als plannen / schedulen van die taken met waarschuwingen vooraf. Taken kunnen simpele ja/nee vragen zijn maar ook het beheren van hele contracten (zoals dealer contracten of verwerkersovereenkomsten)
  • De beveiligings- en risico- vereisten van uw externe leveranciers controleren, beheren en bewaken.
  • Vereenvoudig risicobeheer met een intuïtieve interface en eenvoudige workflow op basis van de erkende NIST 800-30.
  • Snelle implementatie met vooraf gebouwde vereisten templates voor de meest gebruikte wet- en regel-gevingen.
  • Secure evidence repository en DocuLinks bieden u twee manieren om controle-informatie en documentatie bij te houden in een centrale online administratie.
  • Dashboards met geautomatiseerde herinneringen om snel te zien, door wie, welke taken zijn voltooid, niet zijn uitgevoerd en achterstallig zijn

  Licentie

  Wat kosten uw compliance activiteiten per jaar?

  Door het wegnemen van dubbele en repetitieve taken kunt u 50 % van de huidige kosten besparen.


  compliance manager beheer van u en uw leveranciers partners