Pragmatisch in Privacy!

Bent u al AVG proof?

Is uw Documentatie op Orde?

Weet u welk Risico’s u loopt?

Heeft u voldoende Maatregelen genomen?

 

AVG de Europese Privacy Wet


De AVG eist van ondernemers dat zij aantoonbaar voldoen aan de wet. Met een privacy administratie kunnen zij de autoriteit en individuen op tijd inlichten en worden materiële boetes voorkomen.

nr 1 privacy software best sell buy great gartner forrester

Met een gestructureerde aanpak zorgt u dat u niks vergeet. Middels de RIE-privacy voldoet u aan de AVG.

Privacy administratie

Ondernemingen moeten aantoonbaar inzicht hebben in de verwerkingen met persoonsgegevens, de privacy risico’s en de genomen technische- en organisatorische maatregelen om aan de wetgeving te voldoen. Het is daarom noodzakelijk dat u een privacy administratie bijhoudt met onder andere een register van gegevensverwerkingen.

In controle

Start daarom vandaag nog met uw online Privacy administratie en krijg inzicht en overzicht in wat u heeft en wat u doet met persoonsgegevens. Hoe u simpel en snel uw online privacy administratie kunt opzetten. Geen chaos met documenten op bestand servers. Alles op 1 plek.


Privacy Bescherming

Privacy staat in toenemende mate in de belangstelling. Het is noodzakelijk om aantoonbaar zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. In het belang van de burger. In het belang van een goede en integere dienstverlening. In het belang van het vertrouwen in de digitale economie en het voorkomen van identiteitsfraude.


USP

Voor een groeiend aantal bedrijven is het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens een onderwerp waarmee zij zich in positieve zin willen onderscheiden van concurrerende bedrijven. Zij zien privacy bescherming als een belangrijke USP (‘Unique Selling Point’).

Privacy is de nieuwe Marketing “P”.

Laat zien dat uw onderneming de privacy van uw klanten serieus neemt.


Online demo

Benieuwd wat Pact-Privacy® betekent voor jouw privacy administratie? Duik samen met onze specialist het product in en ontdek het zelf! Reserveer gelijk een plek in onze agenda.