91% van alle Security Incidenten beginnen met een Phishing Aanval? Weerbaarheid tegen Phishing begint met Bewustwording! Bewustwording begint met Meten! Vraag de Sebyde Phishing Prijslijst aan!

 

Phishing

Phishing is een vorm van Internet fraude. Vaak via e-mail, maar kan ook met een brief of fax, probeert de crimineel uw medewerkers te verleiden om vertrouwelijke informatie te geven of om bepaalde acties te laten uitvoeren.

Grote schade

Cybercriminaliteit en Internetfraude beginnen in de meeste gevallen via e-mail. Uw medewerkers zijn vaak onbewust van de gevolgen,  uw systemen kunnen besmet raken (bijv. Cryptolocker) of u loopt grote financiële schade op. Vergeet daarbij niet de kosten die u maakt om te herstellen.

Duurzaam Weerbaar

Het is daarom verstandig uw medewerkers duurzaam bewust te maken en alert te houden. Door regelmatig een eigen phishing test uit te voeren, en de resultaten te bespreken kunt u de schade beperken.

NulmetingGratis Phishing Test email bewuste medewerkers

Wilt u weten hoe u er nu voorstaat? Wilt u weten wie er op kwaadaardige links klikt? Vraag de test aan.

Phishing campagne

Door voortdurende phishing campagnes en deze af te wisselen met trainingen bereikt u het beste effect. Lees hieronder de kenmerken van de campagne en vraag de prijslijst aan.

Kenmerken
Management console
Dashboards
Uitgebreide Rapporten
Ongelimiteerd aantal testen
Medewerkers beheer
Campagne beheer
Jaar abonnement per medewerkerNeem contact op
Ondersteuning
Eerste opzet

Powered by   KnowBe4 Logo-Color-LG


  Graag ontvang ik de Phishing Prijslijst

  Aanhef*: Dhr.Mevr.

  Uw voornaam*

  Uw achternaam*

  Uw bedrijfsnaam*

  Aantal medewerkers*

  Uw email (verplicht)

  Eventueel extra vragen?

  Waar kent u ons van?